IMG_1026

Guldsmedjan

I vår verkstad jobbar våra två guldsmeder Sandra och Jessica. De utför allt från nyproduktion till reparationer och omarbetning av gammalt guld. Vi har en fullt utrustad verkstad med de flesta faciliteter man behöver i en guldsmedja.
Vårt motto är ”går det att genomföra, kan vi göra det.”

Våra tjänster

Detta gör vi

IMG_1011

Reparationer

En reparation kan till exempel vara en trasig kedja, nytt lås eller en tappad sten i ett smycke. Med vår laser har vi möjlighet att laga en viss del av oäkta metaller och värmekänsliga smycken.

image00011 (2)

Omarbetning

Omarbetning kan till exempel vara en ärvd ring som vi moderniserar, utan att ta bort gamla stämplar eller gravyr. Vi ändrar den i storlek så den passar dig, tillför något mer, en fattning med en sten som ett exempel. Har smycket ett affektionsvärde för dig finns då fortfarande grunden av smycket kvar, fast med en design mer efter din smak.

nytillverkning

Nytillverkning

Har du som kund guld som du vill göra ett helt nytt smycke av, kan man lämna in det guldet och få ett smycke tillverkat av samma vikt. Då betalar du endast arbetskostnaden, för guldet har du själv. Har ni inte guldet tillkommer den kostnaden.

...även Graverar, Förgyller, Försilvrar, Värderar och Omfattning av stenar.

love-02_064_vg(1)

Förlovnings- & vigselringar

Vi har ett stort utbud av förlovnings- och vigselringar från bland annat Schalins. Vill du ha en egen design, tillverkar vi ringen efter dina önskemål.

Omarbetning

Prisexempel vid omarbetning

När du beställer t.ex. en vigselring kan vi omarbeta den efter ditt önskemål.

18K RG Ring 5mm bred ca 8gr 6500kr.

Har ni guldet
kostar samma ring
endast 1950kr.

18K VG Ring 5mm bred ca 8gr 8100kr.

Har ni guldet
kostar samma ring
endast 2350kr.

Scroll to Top

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse.